Concurs de finaluri!

Posted: aprilie 12, 2011 in Concursuri cu premii

Va invit sa participati la un CONCURS la care premiul este un exemplar din romanul „Abandonul calului negru” cu autograful autorului!

Premiul va fi acordat celui care propune cel mai interesant final alternativ al cartii pe baza fragmentelor deja publicate pe acest blog. Nu trebuie sa ghiciti finalul adevarat al romanului, ci sa imaginati un final cat mai interesant! Cu alte cuvinte, trebuie sa raspundeti la intrebarea: cum credeti voi ca ar putea sa se incheie aventura lui Valer pe scena politica?

Textul poate avea intre 20 si 200 de cuvinte si trebuie trimis sub forma de comentariu la aceasta postare.

Finalul castigator va fi selectat dintre comentariile transmise pana la data de 25 aprilie 2011 si va fi anuntat oficial pe 27 aprilie 2011.

Astept finalurile propuse de voi!

Reclame
Comentarii
 1. Luciana Calin spune:

  Valer, devine un salvator pentru o Romanie plina de coruptie si oameni ipocriti.
  Sub conducerea sa, Romania devina o forta in Europa de Est si nu numai.Devine o eminenta cenusie in materie de geopolitica, asupra sa au loc mai multe atentate, dar de fiecare data reuseste sa scape cu viata, continuindu-si astfel drumul pe culmile gloriei in politica.O convinge pe femeia vietii lui sa se casatoreasca, au impreuna 2 baieti gemeni, dar numai unul dintre ei isi urmeaza tatal in politica, pe cand celalalt devine un violonist cu recunoastere mondiala.

 2. takeda spune:

  si cum face sa devina salvator? cu ce parghii? cu ce repere?

  • Luciana Calin spune:

   Valer va atrage alaturi de el toate valorile Romaniei, oameni care inca nu au apucat sa plece din tara spre alte orizonturi, oameni capabili sa scoata Romania din colaps, va eradica nepotismele si coruptia la toate nivelele, va salva economia incurajand vanzarile atat pe plan national cat si international a tuturor produsele de origine autohtona, si nu in ultimul rand o va avea alaturi pe Milena care il va sustine si sfatui in domeniul financiar.

 3. Odysseus spune:

  Valer devine prim-ministru si adopta masurile economice pe care le considera necesare in contextul crizei. Presedintele, constatand ca acestea sunt nepopulare si ca ar putea pierde alegerile din cauza lor, incearca sa-l debarce.

  Se ajunge astfel la eternul conflict presedinte – premier care a inceput cu duelul Iliescu – Petre Roman (cu participarea extraordinara a minerilor), a continuat cu episodul Emil Constantinescu – Radu Vasile si a culminat cu razboiul de uzura Basescu – Tariceanu. In cazul Necsanu – Valer Tames, presupun ca Valer ar putea sa incerce sa obtina suspendarea presedintelui pentru a-si impune propria viziune, dar, din cauza lipsei de experienta si de sustinere politica, va esua, iar guvernul sau va cadea.

  Presedintele va ramane in functie si va aranja ca Minodora, santajabila ca urmare a colaborarii ei cu Securitatea, sa devina noul prim-ministru. Totul va reveni la normal. Nimic nu se va schimba in bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s